ℛkR Perubatan

Rawatan Resdung Tradisional

Pic. A (di bawah) berdasarkan keterangan salah seorang Pelanggan (R); selepas mengguna-pakai Rawatan RkR, mendapati organisma seperti ‘ulat’, tersembul keluar dari celahan gigi. Akibatnya, dia merasa takut nak teruskan (buat rawatan).

Bahan Herbalism RKR amat sensitif terhadap sebarang elemen berunsur penyakit (bakteria, kuman, kotoran) terutama sekali: Resdung. Sebaik saja bertembung dan kenalpasti, akan segera aktif bertindakbalas menjalani tugas (proses) Pembasmian dengan begitu kuat.

Sehingga terdapat kes pelanggan terbabit boleh merasai sendiri bagaikan ada sesuatu sedang berlangsung di dalam badannya. Seperti sebuah peperangan, bertujuan nekad Menghapus serta Menghakis kuman perosak yang ada – tidak kira betapa degil mahupun seteruk mana!

Maka dengan statement ini (penjelasan); diharap tak usah lagi tertanya-tanya, berteka:

“Ye ker?? Betul ke ni? Berkesan ke? Betul Bukan Tipu??!” … dan sebagainya; seangkatan.

BERITA BAIK kepada yang sedang mencari Produk Rawatan berkaitan Resdung. Kerana platform (site) ini di-dedikasi terhadap mereka yang begitu benar mahukan Cara Efektif bagi Menghapuskan Resdung. Bukan gempak, bukan wayang, bukan auta, tapi Real. Serius. Ini termasuk kategori yang mengalami:

Gatal Hidung Selsema, Bersin Gatal & Sakit Tekak Telinga dan Hidung Sumbat Pendengaran Terhadang atau Tiada! sebab block Tahi Mata Pekat Hidung Berbiji / Menggerutu Luka jadi Melarat Nanah Berkudis jenis Bermata, Besar.

Pening, Migrain Demam Berulang, kerap Selalu Menggigil, Rasa Sejuk semacam. Gemuruh Sukar Bernafas, Tersekat, akibat Saluran Pernafasan dijangkiti Kuman sehingga Block.

Susah Tidur, sebab seperti ada Benda sering Menusuk di dalaman; Kepala mahupun Anggota lain Batuk Kahak, Pekat Kuning Mata Berair dan Sangat Gatal Gatal Bibir, Mulut Kulit Berbiji, Mudah Luka Nafas Busuk, Berbau Hanyir Sakit Gigi akibat Gusi.

Pic. B Organisma penyakit seperti ini tidak mengenal siapa untuk menjangkiti. Perhatian: mungkin Anda mangsa seterusnya? Atau barangkali sudahpun jadi, tanpa sedari(?)

Δ RkR CHAPTER Sebelum kembali pada topik Pelanggan (R), Kenapa soalan-soalan negatif memang terbiasa bermain di fikiran mereka (Anda?) yang mencari ubat merawat Resdung?

Jawapan: seperti yang telahpun diketahui, Resdung merupakan penyakit kategori liat. Sukar diubati. Tidak kira betapa hebat sekalipun para perawat meyakinkan Anda bahawasa ubat / penawar mereka sangat, sangat berkesan(!) – namun seringkali berkesudahan dengan hampa. Kerana hasilnya tidak langsung setanding dengan kesan kata-kata yang begitu berjaya mempengaruhi (Anda). Begitu dahsyat susunan ayat (promosi) yang tiada terkesan sebarang silap, di mana (hampir) semuanya bakal berakhir dengan kekecewaan, termasuk pembaziran wang dan masa dari pihak Anda.

Untuk mengatakan mereka (para perawat) itu senantiasa saja bersalah; tidak adil pula rasa. Tentu di antara mereka ada yang berniat baik, jujur dan serius berurusniaga. Banyak juga cerita teruja mengenai produk yg benar-benar berkesan mengubati di sana sini didengari. Di tv, di radio, akhbar, majalah, penyampaian dari rakan tauladan, dsb. Ringkasnya; Bidang Perawatan Resdung sememangnya suatu bidang yang rancak, tidak pernah pudar dan mati. Sentiasa akan ada, berterusan tentang pencarian, penemuan dan penghasilan baru dari masa ke semasa. Saya akui; memang pernah dengar cerita tentang suatu produk yang begitu hebat membuatkan pesakit terbabit terus saja NO kepada sebarang ubatan lain. Menandakan dia begitu puas hati dengan ubat dimiliki. Baginya; pencariannya sudah tamat.

Namun… tidak kira betapa bagus, hebat, da’h’syat(!) mahupun berkesan ubatan, penawar, produk para perawat / pihak lain itu; tetap jua akan ‘terkebelakang’ (tumpas!) tatkala bertembung one on one, (secara tak sengaja; takdir) dengan apa yang dinamakan: R – k – R. …!

Harap maklum: perenggan tertera di-edit supaya berperanan sebagai ayat perangsang (punyai commercial value). Bukan bertujuan berlagak, cakap besar atau seumpamanya. Pihak rkr ingin tegaskan; kami tidak pernah memandang rendah, memperlekeh atau pernah ada menjatuhkan mana-mana pihak terbabit dalam bidang yg sama.

Δ RkR CHAPTER Apakah Cara dan Bahan yang digunakan RKR untuk merawat dan membasmi Resdung? Apakah benar dakwaan RKR mampu merawat Resdung seperti yang dinyatakan?

Pic. C Sila ambil masa perhatikan. Kerana ia jelas memaparkan: pengetahuan dimiliki adalah berdasarkan ujikaji dan pengalaman sebenar RKR dalam bidang Perawatan Tradisional. Disebabkan pengertian inilah;

  1. RkR berusaha menghasilkan suatu pendekatan khas terbukti berkesan bagi ‘menghakis’ lendir ataupun kuman perosak yang menjadi punca utama Resdung. Rawatan RKR meliputi Luaran dan Dalaman yang kedua-duanya kuat – untuk mencair, mengikis dan kemudian menghapus kuman tersebut sekaligus menghalang ia dari terus berleluasa (merebak). Dengan menggunakan cara ini, kuman yang kuat melekat di bawahan kulit dan juga sekitaran dalaman organ, akan diperangi serta ditanggalkan.
  2. Menjadikan RKR mampu untuk berada di hadapan berbanding mereka yang lain. Kesungguhan RKR dalam menghasilkan produk berkualiti terbaik – berkesan membantu dan memberi kepuasan kepada para pelanggan; memang tidak perlu dipertikaikan lagi. Anda boleh menyemak sendiri bagi memastikan kesahihan.
  3. Membuatkan RKR begitu faham bagaimana untuk menghasilkan Rawatan dan Produk terbukti selamat. Gandingan bahan herbal semulajadi yang berkesan + teknik rawatan yang betul bagi membuahkan hasil yang cukup efektif.

Penting untuk diketahui: apabila terhapus punca pembiakan kuman, keseluruhan kesihatan akan menjadi baik dan kulit akan menampilkan keserian semulajadi.

Δ RkR CHAPTER Tentang Pelanggan (R) dan penjelasan terperinci mengenai kes dihadapi.

Pic. D Lain orang lain jenisnya. Gambarajah menunjukkan jenis / spesis ulat resdung (berjaya dihapuskan, mati) dari 3 individu berbeza.

Pic. D4 ini ialah dari Pelanggan (R); serupa sebagaimana di perenggan mula. Ditampal semula sini supaya dapat dibuat perbandingan jelas.

Jika Pelanggan (R) merasa takut dengan ulat yang keluar; maka tak usah. Jangan. Sebab ada orang lain yang lebih ‘gerun’ dan besar jenis ulatnya, dan mereka ini tenang saja meneruskan rawatan. Manusia pelbagai ragam. Terdapat pelanggan yang merasa ‘seronok’ melihat organisma seperti (ulat) itu keluar, dan mati secara terang-terangan begini. Padanya, ia suatu petanda positif. Nyata menunjukkan rawatan RKR kesannya ketara.

Salah satunya (jenis antara paling gerun), boleh lihat sini di post fb rkr → Klik Sini.

Terhapusnya organisma (kuman) seperti ini, akan membuatkan taraf kesihatan meningkat mendadak. Ini kerana kuman-kuman seperti inilah yang selalu ‘melekat’ / hinggap di organ dalaman; lalu merosakkannya. Menyokong (support) pernyataan ini ialah: merasa lapar dan berselera selepas menjalankan rawatan RKR. Menandakan banyak kuman, organisma, bakteria perosak berjaya disingkir keluar. (Mengenai ini boleh juga rujuk di artikel yang ada di RkR facebook.)

Pic. E ini merupakan gambar favorite. Lendir / hingus yang jernih sebegini menandakan kesihatan seseorang itu berada di tahap yang baik, bersih. Atau juga; kategori normal. Lendir bersih seperti ini melancarkan pengaliran dalaman badan.

Manakala lendir pekat membuatkan elemen pemakanan (salah satunya); melekat, stuck, susah mengalir nak sampai ke sistem penghadaman. Diakhirnya menjadikan sumbat. (Menjadi tapak kepada kuman / bakteria membiak mencipta penyakit.) Berdasarkan pengetahuan ini, diharap Anda beri perhatian soal memiliki lendir sihat dan bersih. Dan berusaha kekalkan begitu, jaga (kesihatan).

Was-was sama ada lendir sihat atau tidak? Atau sekarang ini memang lendir anda pekat (tak sihat)? Tak usah risau. Dengan Rawatan RkR: lendir anda akan dibersihkan, tampil jernih dan sihat. Pasti.

Harap maklum: kebanyakan gambar di sini terutama yg berkaitan ujikaji / eksperimen seperti gambar lendir ini, adalah direct milik RkR. Bukan gambar cedok / diambil dari pihak lain.

Additional info | fb Recommend di atas tercapai tanpa sebarang promosi. Menandakan Recommend (Like) berkualiti, rata-rata datang dari para mereka yg serius membaca / pernah mencuba.

  Harga sudah termasuk Kos Pos untuk semua product.
Tiada sebarang extra charge mahupun kos tersembunyi.

Panduan Disediakan (e-book & pamplet)

Pakej Starter RM70.00 sahaja.
10 batang Lilin Resdung + 1 Ramuan Herbal

Pakej Overall RM80.00 sahaja.
10 batang Lilin Resdung + 1 Ramuan Herbal + 1 serbuk penghakis

Pakej #2 RM110.00 sahaja.
30 batang Lilin Resdung + 1 Ramuan Herbal (saiz +) + 1 serbuk penghakis

Pakej RkR Rendah RM40.00 sahaja.
20 batang Lilin Resdung sahaja

Pakej RkR #1 RM90.00 sahaja.
50 batang Lilin Resdung + 6 percuma

Kos / Harga tertera sama untuk Sabah & Sarawak. Sebarang Pertanyaan & Urusan sila kemukakan di sini, KLIK Personal Assistant

016-392 7818

RkR Padat dengan Info Berguna.

  rokokresdung.com  rkr.com.my

Rujukan / Sumber maklumat boleh didapati melalui website tertera (klik).