Pet


Penawar (Pets) Menghapus Penyakit & Sembuhkan Haiwan Pelihara.

Salam Sejahtera kepada semua yang bertandang. Memperkenalkan Penawar Pets yang sudah sekian lama terbukti berkesan mengubati pelbagai jenis penyakit haiwan pelihara. Seterusnya membina Antibodi jadi kuat, sebagai perlindungan terhadap serangan wabak penyakit mendatang (di kemudian hari).

Berpandukan panduan step by step yang disedia serta mudah diikuti, Anda pasti berjaya selamatkan pet kesayangan dimiliki. Juga; menjadikan ia Sihat, Bijak & Cergas.

Firnena, Penawar Pets sesuai untuk:

i. Arnab       ii. Kucing       iii. Anjing

ubat sakit untuk haiwan peliharaan.

Terlalu banyak kes kucing kesayangan (ataupun haiwan pelihara) seringkali jatuh sakit dan mati, hanya kerana kita malas peruntukkan masa: terhadap penjagaan kesihatannya. Oleh itu, Firnena di sini mendatangkan solusi paling mudah + hampir sempurna bagi memenuhi tuntutan Bidang Penjagaan Kesihatan Haiwan Pelihara.

Firnena Pets, bukanlah sesuatu yang baru. Malahan, ia sudah wujud bertahun-tahun lamanya dan mencatat rekod sebagai website paling cepat naiknya. Tahap memberangsangkan ini ditentukan sendiri oleh masyarakat terutama para pelanggan yang mencuba. Begitu banyak artikel, posting, catitan dan review tentang Firnena Pets yang boleh dibaca di website lama. (Termasuk di facebook firnena juga.) Sini disediakan link bagi memudahkan anda membuat rujukan (sila klik):

Review       Artikel fb

Notes: website ini adalah versi regenerate (perbuat semula), bertujuan memenuhi Syarat & Terma dunia Online yang menitik-berat keserasian view platform Mobile dan juga Desktop / Laptop. Copy and Paste isi penulisan (content) lama adalah tidak digalakkan bagi mengelak salah anggap serta penalty para Search Engine (Google, Yahoo, Bing).

Cara Pemberian.

Amat mudah. Dengan penawar pets, anda akan dapati dunia penjagaan haiwan kesayangan anda begitu menyenangkan dan tenang hati. Kerana? Hanya dengan sekali pemberian ½ dos, selang 3-4 hari, haiwan kesayangan akan sihat cergas, bijak serta tidak mudah dijangkiti penyakit.

Tidak perlu anda bersusah-payah mengurung, menyekat kebebasan ia berkeliaran kerana risau tentang keselamatan dan kemampuan ia untuk pulang.

Firnena & Vet.

Sejarah: pernah suatu ketika dahulu semasa baru hendak naik (lebih kurang 1 ½ tahun lepas pelancaran), Firnena Pets di’serang’ para-Veterina oleh kerana disyaki mempunyai maksud menggugat industri Vet (Malaysia). Dunia penjagaan haiwan pelihara bagaikan di Taken by Storm (Tsunami) oleh Firnena sehingga mencipta suatu fenomena ‘Winner Takes All’ (and the Loser MUST Fall).

Merasakan persaingan secara adil tidak lagi releven (tidak sesuai) dalam kes sebegini shocking (lain dari yg lain; bukan kes biasa), para Veterina telah bekerjasama, berpakat (beserta dokumen2 sah, valid sebagai para Vet) lalu menghadapi Firnena dan kemudian mengarahkan supaya dept. Pet ditutup, atau terima padahnya.

Namun pihak pengurusan Firnena mengambil pendekatan tenang dengan memberi ruang agar segala yang tidak dipuas-hatikan, didengari. Apa yang didapati; ialah para Vet sebenarnya telah tersilap / tersalah sangka. Mereka merasakan:

i. apabila mengambil / mengamal penawar pet, tidak perlu lagi sebarang ubat mahupun khidmat veterina.

ii. Firnena pula menyokong usul tersebut dengan membuat kenyataan begitu, serta menjadikan ia sebagai statement bacaan awam. Tak pun; diedarkan kepada para pelanggan yg membeli.

iii. Berdasarkan betapa berkesannya penawar pet, dikhuatiri usul tersebut akan cepat ‘laku’nya dan dipercayai ramai.

Penyelesaian Terbaik, Bersama. Seperti yang diberitahu, salah sangka. Apa yang Firnena usulkan ialah:

Pemberian Penawar Pet jangan serentak dengan pemberian ubat Vet. Kalau beri ubat Vet pagi, maka sila beri Penawar Pet pada keesokkan harinya. Langkah ini adalah bagi memastikan ubat dan penawar tidak bercampur-aduk. Serta; dapat menjalankan peranan (mengubati, merawat, vitamin) sepenuhnya tanpa dipengaruhi unsur (bahan) antara satu sama lain. (independent.)

Tiada sebarang usul, cadangan atau statement mengenai khidmat Vet tidak lagi diperlukan. Malahan, terdapat banyak nasihat tentang gunakan khidmat Vet, salah satunya; sekiranya pet mengalami penyakit cirit (terutama yg 1st time, di waktu mahu membesar), maka: sila segera berikan ia suntikan ubat cirit yang boleh didapati di Vet berhampiran. Kemudian, susulkan dengan penawar pet yang akan bertindak sebagai support – membantu ia untuk pulih dengan lebih sempurna.

Begitulah lebih kurang kisahnya, berdasarkan rekod lalu / file catitan pengurusan. (Ia seperti situasi kecoh, kemudian bersurai secara aman tanpa sebarang konflik.) Dari pihak Firnena, Terima Kasih kepada para Veterina terbabit.. kerana: dengan Tindakan Drastik tersebut, Penawar Pet bagaikan di’nobat’ (di-sahkan) sebagai Product antara Terbaik, Berkualiti. (Diakui umum, ditakuti vet. ~ Jangan marahhh .. 😀 )

Kucing Kesayangan (selalu, mudah) Hilang (Tak Kembali)?

Elakkan insiden menyedihkan seperti itu dengan mengamal pemberian Penawar Pets. Dengan kesihatan (organ dalaman) yg baik; akan menjadikan 2 deria tersebut berfungsi elok:

‘Deria Mengenal (Bau)’ – Kucing (Pets) bergantung pada deria ini untuk mengenal (manakala manusia perlukan mata).

Sistem hidu akan berfungsi kuat; bagi mengenalpasti jejak tapak perjalanannya. Ini adalah untuk menjadikan ia berkebolehan mencari jalan pulang setelah puas merayau.

‘Deria Waspada’ – sentiasa dalam keadaan pantas melarikan diri (dan juga mengelak) dari sebarang perkara yg diluar kawasan rumah.

Peka. Tidak mudah membenarkan diri dipegang ataupun didekati, termasuk mengelak terjerumus diri terhadap bahaya jalanraya (dilanggar kenderaan).

Dengan kekuatan 2 deria ini, maka ia mempunyai kelebihan bagi terlindung dari bahaya kehilangan. Ini adalah fakta yg perlu diambil kira apabila memilih product vitamin / nutrisi untuk Pet kesayangan Anda.

Ingatan haiwan adalah melalui ‘hidu’ (bau). Jadi, kekuatan ‘memori’ ia (mengingati) bergantung pada deria bau yg dimiliki (sama ada sihat kuat atau lemah).

Etika Membuat Keputusan Memilih Product Mana Satu.

Fikir; adakah product pilihan anda itu akan memberikan terbaik utk kesihatannya berbanding Penawar Pets (Firnena)?

Kenapa Product C? .. bukan Penawar Pets? Ketahuilah product itu berbeza-beza (isi kandungan, tahap); ada yg bagus, sederhana, terbaik. Penawar Pets; sudah terbukti memberikan yg Terbaik buat Pet Kesayangan. (Oleh itu; mengapa tidak? .. – kalau pilihan anda itu (masih) bukan Penawar Pets?)

Pesanan Firnena Pet(s)

Penawar Pet RM40.00 sahaja.
1 botol + alat suntikan (syringe)
Penawar Pet Double RM80.00 sahaja.
2 botol + alat suntikan (syringe)
Penawar Pet Diskaun RM110.00 sahaja.
3 botol + alat suntikan (syringe)
Kos / Harga tertera sama untuk Sabah & Sarawak. Sebarang Pertanyaan & Urusan sila kemukakan di sini, KLIK Support

Perhatian: situasi sementara (sekarang ini) memerlukan anda memberitahu Maklumat Order di page Support berkenaan. Pemberitahuan di sana adalah dalam format umum iaitu dibaca semua. Dengan cara ini, mudah untuk ahli bertugas memastikan setiap order diuruskan baik, tiada terlepas pandang, hilang, silap mahupun apa jua berkaitan tangguh.

Ini juga bertujuan melaksana etika_6.0 (tetapan dalam manual Pengurusan, tugas) tentang Jaminan Urusniaga terhadap para pelanggan. Dengan sedikit kerjasama anda memberitahu secara clear – akan dapat membantu bukan saja anda, malahan pelanggan2 lain terlibat.

016-392 7818

Info & Maklumat lengkap ataupun ekstra boleh didapati di facebook & website. (Klik)

  FirNeNa Pet Version Classic ⇲

Version Classic: pertama, view desktop & laptop.

Section Video Pilihan | Pets & Nature Education

  • White Lion (Nat Geo)
  • Predator Bay (Pengembaraan si Buaya Junior)
  • Lion Brotherhood (Hubungan 2 Singa sejak kecil, tiada terpisah)
=== Savage Kingdom (Lion) | Sekekama, the King ===
  • The Enemy Within
  • First Blood
  • Reign of Traitors
  • King Slayers

Info: walaupun episod sini ada ‘iklan’ (recording), tapi tiada apa2 pemotongan dibuat. Disarankan lihat version sertaan sini bagi kepuasan penuh kerana clip lain2, didapati terdapat babak2 menarik sudah hilang. ↩detail

Memorable Quotes, ep.3 – Sekedi leads with Ignorance (Scene)
‘This is No Victim. THIS: is a Lion Killer!
↑ But this one… merely the Untouchable!
The Marsh Pride Does Not take Prisoner! (So; stay low. Ears down. Eyes open.)