❔Mystical ↠ Mysteri

FirNeNa, Mysteri

Selamat Datang! ke Laman Mistik & Misteri bersama Firnena’s.

Introductory: hantu (bagi memudahkan sebutan, kumpul semua kalangan jin, syaitan, bunian dan sebagainya) kebiasaannya menjadikan individu yg lemah daya ketahanan mental dan fizikal sebagai target. Iaitu: serangan berupa gangguan dan penampakan, menjelma.

Sebab target 1: suka-suka, sifat semulajadi. 2: dihantar oleh seseorang menjalankan tugas. 3: menyampaikan mesej, memberitahu.

Apa saja tujuannya, jarang sekali ia membawa sebarang kebaikan. Cuma sebab 3 barangkali sedikit berbeza; dengan tidak dapat dipastikan sama ada manfaat atau keburukan. Terbaik, adalah mengambil langkah membendung dan mengelak untuk ada sebarang kaitan dengan golongan ghaib ini.

Pic. menunjukkan penghasilan seni-lukis watak iconic Game Starcraft iaitu; the Queen of Blades – adalah berdasarkan struktur model Hantu sebenar! Jenglot (ataupun orang kerdil) sangat populer di kalangan masyarakat Jawa, Indonesia. ⚠

⛔ Penyakit & Hantu – Rakan Subahat tiada Terpisah. An Ally Unseparated.

Cara ia Bertindak: memasuki urat saraf manusia, kemudian membuat kacau, mempermain sistem emosi dan fikiran; dengan bantuan Penyakit. Seseorang yang ada penyakit tahap kronik atau kritikal, paling terdedah terkena serangan. Ini kerana penyakit merosakkan saluran sistem di bahagian otak dan hati, lalu melemahkan daya ketahanan tadbir penghalang melihat unsur / alam ghaib. Tadbir penghalang ini dijadikan Tuhan bagi memisahkan antara manusia dan jin. Sempadan kehidupan alam Nyata dan Ghaib. Sekiranya ia rosak, maka orang tersebut akan terdedah kepada risiko berada di situasi perantaraan dua alam. Between Life & Death – kalau diterjemahkan secara ringkas.

Pic.1 & 2 ialah satu lagi karakter dalam game Starcraft. Ia ‘Ter’Cipta susulan (selepas) penciptaan watak utama (the Queen of Blades). Karakter (monster) yg menarik kerana miliki unsur Uniq (‘Bunga’ yg ganas? Menakutkan?) Misteri (hanya tumbuh di Borneo?) & Mistik (untuk apa gigi tu??) = 3 sekaligus!

Sebelum teruskan, disarankan Anda melengkapi diri dengan Penjagaan Kesihatan, perlahan-lahan ke arah peningkatan: berpandukan panduan step by step yang betul – demi memastikan kesejahteraan hidup serta menangkis ancaman secara halus (yang kemungkinan ada, melanda). Di sini disediakan Laman bagi membantu memudahkan misi (melaksanakan):

Firnena Bidang Kesihatan – panduan beserta cara mencapai kesihatan sejati. Penilaian: ia sehingga ke peringkat mendapat kepujian impress dari kakitangan Suruhanjaya Perniagaan, ada tertera di website version lama, sebagai Penghargaan pihak Firnena kepada para-pelanggan yang sudi menghulurkan review.) ↠ KLIK SINI

RkR Bidang Rawatan – bertujuan menghapuskan penyakit. Membasmi kuman. Bukan tertumpu terhadap jenis Resdung sahaja, malah hampir semua jenis. Kerana bahan herbalism tradisional RKR bertindakbalas terhadap apa saja jenis kuman yang dikenalpasti membawa unsur kerosakan di dalam tubuh badan manusia.

Penilaian: ia dapat memisahkan unsur kebaikan dan unsur merosak, seterusnya menjalankan tugas Pembasmian, Menghapus dan Singkir dengan Selamat. Terbukti Berkesan. Di mana hasilan Unik ini menyumbang kepada bertahannya RkR di arena perawatan tradisional sehingga kini, bertahun-tahun lamanya. (Undisputed.) Juga merupakan kejayaan Besar pihak RKR.) ↠ KLIK SINI

#— Page sedang dalam peringkat Edit —#

Page ini untuk kategori para dewasa & matang sahaja.