persona’



Chamber Persona’

⚠ ‘Sent Me to Heaven’ also same meaning as Sealed your Life: in Hell. Fast. Permanent.

Status: feeling queen

← The Song for the She who Venture into the no one Dares!


1 min 24/7

The Art of pMy — in Chamber persona’


Best Cat Win — Competition Gold

the cat king; ablang — again; emerge victorious!

Remembrance | Photo of ablang when kitten.

‘I’m sorry, aedy… everybody.’

Distracted! [aedy]

‘… for being a jackass.’cigarette is torched; matches. [ardmad]
‘burden you every time; looking after this old man… – referring to self.

‘Once; I teach you everything. Now, I’m like a spoilt brat; needing you… taking care; everything

Listening [aedy]

‘… and just like a King; attitude – taken you, for granted.’puffing heavy

News & Message dept.

[Mmmm…. just as I thought.] → to be continued…

============

A message from abg ard, suddenly arrived [sister Mar’sura; remember what I’ve told you…]

============

Recorded Msg [‘… mana saya nak tau apa yg di tak puas hati sangat dkt saya? Pulak tu; support raja[2] mana yg dia dapat sgt tu?… sampai menang besar hari tu? … entahlah, runsing dibuatnya. Saya banyak kerja & hal lain nak settel. Alih2 kena sakit kepala pikir pasal ni!’] ← ?

============

News, outcast [… I tau, dapat rasa diaorang nak buat rancangan jahat menjatuhkan. Mcm kes si sultan melaka tu; dah berkurun berlalu, tiba2 siar balik kat tv, merata. Tuh nak bagi warning kat I le tu… Nak tunjuk buli diaorang; ni le akibatnya nanti…]

‘wOi melaka…
mau jual pingat ka?
percuma??
Mula-mula memang laa…
Lama-lama… $berjuta
Dapat kat sapa?
Bukan melaka
Tapi lu sorang… ja.
Jangan mare ya…? ← ?
Nanti cepat tua…

Tua saja takpa…
Yg takutnya
Tua takda makna
apa ke bende pun takda….
(dlm kubur; merana….. seksa)’

ps: org melaka jgn terasa, ini nota dibuat ada sebab; mengapa. Take care, ya

Notes personal: jangan nak merapu lah I ni nak ada kena mengena dgn taktik buat duit cara murahan mcm tu. Idea nye tak habih2 asyik nak senang mengangkang je kerja… apa tk buat. [Muda2 dah kempunan nak jadi atok. sapa ndak…?? bad business.]

Apa dia?? Ndak jugak Terasa? Itu tandanya; BESAR Dosa… Ada apa2 rahsia?… ka? Mengaku ja la… ya?

‘Ya Tuhanku, kudungkanlah jari pembuat fitnah terhadapku. Lindungilah; yg tidak bersalah. Amin.’

→ [This is a half-edited copy received. Please take note. Thank you.]

============

[News | Sunday Stop By.]