Chamber en’Quieten.

… in Firnena ground level & basement

Why?? (Political?)

  • dengan tak tersumbatnya muka2 penyamun tu semua ke dalam jail!.. dan para IQ mustahil bergerak bebas menari-nari tergedik-gedik terjalan-jalan bapok!… ←penerangan on air di TV! di online di semerata .. para bangsawan pula masih boleh berbelit selamba kata salah tu betul, betul tu salah lepas tu berlari laju menyorok dlm isetana, maka sudah cukup utk tahu; sistem perundangan negara kita: Tipu belaka!
  • detail

  • ‘the world is watching you idiot! The WORLD!’ (tak reti malu ke rakyat aku semua nih?? Tkde maruah…. adoihhh…. tu le pasal; dok bawah raja2 palsu. jadinya pun mcm tu le; palsu. Wasted life… Raja yg sebenarnya kena ada SEORANG sahaja… negara kita ni hah… Kalau lebih tu; Nonsense! Tu sebab diaorang takut / risau dgn kelibat AKU. Diaorang boleh ‘rasa’ ilmu2 kesultanan diaorang jadi tumpul bila aku datang….. Tak percaya?? Lantak. Who cares??! who give a damn anyway…. mcm le aku kemaruk sangat…)
  • So, nak buat apa buang masa sana? Buat kerja separuh2 sekerat2, sama je dengan kerja main2. Lebih baik harapkan banglasia kalau nak teruskan sikap malas mcm dulu2 tu. (Aku tak mau terbabit. Aku tak reti buat kerja mcm orang gila.)
  • Juga; itu kehendak Tuhan. Apa boleh buat? Dia yg bagi kuasa kat genetal2 rosak tu mentadbir. Salah aku ke?? (… I don’t work for weak God.) Fullstop. So; buzz off. & Get Out. ←detail
  • (… drunk. over-dosage, ubat tidur, pharmacy. personal use hilangkan stress, pressure. Penenang. Bukan saja2. And please; I don’t need to answer to anybody. Don’t follow what I do. Sebab ramai yg tak reti nak jaga diri sendiri, bila ngikut buat sama; teruk jadinya mengalahkan puaka! Tak boleh control. Lemah! … so; jangan. …. aku lain. Tak kacau orang.) ←detail
  • Pengsan… (ohhh… why don’t I just die. Cuma satu je harap sangat2; have mercy on my death. Sleep, and never to woke up again… ←detail

Get Out → click here

“the PMY will escort you out. (She damn know I’m the Real one; King… that’s why she’s loyal till death.)”

Note: the detail are revisited edit; by crew / member on duty.

‘when he’s frustrated at maximum, spill out; all. Like CRAZY. So; better leave hurry because he have no idea what hell break loose & truth just came out from his loud rumbling. Which; will never be if don’t like that.’

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *