Back to TOP

Saturday, 7 December, 2019

visa debit firnena purchase

Pesanan boleh dibuat menggunakan Debit Kad (atau Kredit) - melalui Paypal. Transaksi ini tidak memerlukan anda untuk ADA akaun Paypal.

Tiada pun boleh. Cuma perlu ikut panduan mudah yang disediakan Paypal bagi tujuan ini.

Cuma kalau ada, lebih pantas urusannya. Namun begitu, transaksi melalui Paypal adalah selamat dan terjamin.

paypal utk firnena

Pilihan Pakej Firnena

Nota: selepas pembayaran, anda akan terus dibawa ke web page akses men-download ebook.

pakej istimewa RM50

Dapatkan Ebook Firnena Kesihatan DAN Rahsia Firnena bersama dengan harga RM50 sahaja. Di bahagian TAJUK Pesanan, tulis Pakej Diskaun.

penjagaan kecantikan firnena

Kalau beli berasingan; jadi RM70! Katakanlah lepas baca ebook Firnena Kesihatan, anda jadi berkenan nak baca Rahsia Firnena pulak. Kan ke dah rugi? Lebih baik terus beli Pakej Diskaun. Save RM20.

Kedua-duanya adalah ebook berkualiti tinggi. Bukti: tiada komplen di sana-sini. Terima kasih atas sokongan yg diberi.

testimoni pelanggan firnena jerawat Komen Klien Firnena #1

"terimakasih,mulai hari ini saya akan membaca dan cuba amalkan. cadangan saya,silalah terbitkan buku tersebut agar semua orang dapat membelinya. ini kerana biasanya tidak semua orang tahu laman web anda.saya sendiri kebetulan melihat laman ini. dan saya amat bertuah kerana kebetulan ini. terima kasih."
Chek Sue

firnena review for acne and sinus Komen Klien Firnena #2

"Betul kata firnena, saya takkan lupa teknik teknik dan juga Firnena sebab saya dapat banyak berkesan apabila saya guna barang2 dan juga teknik2 yg diberi tahu oleh firnena, dalam masa 2minggu saya dapat banyak kesan dan juga bintik2 hitam terlah tukar warna kepada warna berasal. Saya berterima kasih kepada keluarga firnena sebab mengatasi masalah saya degan mudah dan cepat...........

.....FIRNENA IS BEST......"

Mahendran (Mahen Boy)

firnena review

testimonial para firnena

Ikuti Langkah ini untuk Pembayaran:

Bank-In RM40 ke salah satu akaun berikut:

Cimb Bank acc no: 860 187 3698
adrs Ent. (pengurusan)

Pastikan pembayaran dibuat terlebih dahulu. Kemudian isikan borang ini:

Perhatian: sila guna borang UPGRADE, abaikan borang di bawah. KLIK SINI


Nama perlu di-isi.


Email perlu di-isi. Format tak sah.


Pastikan tertulis Firnena Kesihatan di sini.


Bank mana? Maybank atau CIMB?


Waktu perlu di-nyatakan.


Tarikh perlu di-nyatakan.

PASTIKAN email yang anda hantar adalah email yang sah / dipakai kerana kami akan menghantar / membalas pesanan anda menggunakan email tersebut. Pastikan juga 'typing' (ejaan huruf) email adalah betul.

  • Di Tajuk Pesanan: pastikan ruangan ini di-isi dengan Firnena Kesihatan. (Kalau kosong, isikan. Sepatutnya sudah sedia di-isi.) Tetapi kalau anda pilih Pakej Diskaun, pastikan bank-in (pembayaran) RM50, kemudian isi / gantikan ruangan ini dengan tajuk: Pakej Diskaun.
  • Nama Bank: nyatakan bank mana satu pembayaran dibuat - Maybank atau CIMB? Hanya ada dua akaun sahaja Firnena sediakan bagi tujuan pembayaran dan tidak sepatutnya ruangan ini di-isi dengan akaun bank milik anda sendiri atau mana-mana bank yang bukan milik Firnena.
  • Isikan dengan tepat Tarikh dan Waktu pembayaran tersebut dibuat.
  • Semak semula sebelum menekan button 'Hantar' supaya tiada yang tersilap. Harap ikut panduan dengan betul. Mudah saja, bukan?

Pesanan akan melalui proses checking pengesahan pembayaran dan kemudian akan secepat mungkin dipastikan anda terima (ebook). Harap bersabar. Tidak perlu risau apa-apa. Sebarang pertanyaan, urusan atau masalah dihadapi, dijemput guna borang Firnena: KLIK SINI

  • Dalam apa jua keadaan, harap maklum bahawasa semua urusan bersama Firnena adalah terjamin. Sudah bertahun pihak firnena memastikan tanggungjawab urusniaga diberi perhatian sewajarnya. Terima kasih.

Berurusanlah dengan SAH!
kementerian kesihatan mengesyorkan amalan hidup sihat  produk terbabit adalah halal

avira antivirusPerlindungan sekuriti dan bebas virus oleh
Avira Antivir Security Suite.