Kesihatan Kucing Termasuk Haiwan Peliharaan
Seperti Arnab dan Anjing

Pertanyaan, Pesanan & Newsletter mingguan: Firnena Pets


SiLakan


Thursday, 27 June, 2019

Ada Sebarang Pertanyaan?

NAMA perlu di-isi

EMAIL perlu di-isiFormat tak sah.


SOALAN perlu di-isi

Sebelum bertanya, di sini ada beberapa soalan lazim buat rujukan:

jawapan firnena pets Soalan 1: apa dia ni? Macam mana cara Pakej ni?

soalan umum firnena pets Jawapan: Pakej Firnena Pets berharga RM40 ini melengkapi:

satu botol 90ml penawar buat haiwan peliharaan,
alat memasukkan penawar ke dalam mulut haiwan,
ebook panduan cara pengunaan bahan dan alat tersebut.

Satu botol cukup untuk lebih dari seekor kucing (purata 3-4 ekor). Ia boleh bertahan sehingga 3 bulan sebab satu dos cukup 'kuat' dan tidak perlu bagi tiap-tiap hari. Pendekata: firnena sudah kaji supaya para pelanggan merasai nikmat 'jimat' sebenar + hasil kualiti dan keberkesanan tinggi.

ubat penyakit kucing, arnab, anjing

Ebook ini juga mengandungi pelbagai lagi tips penting untuk menambah, me-maintain-kan kecergasan serta kesihatan haiwan kesayangan anda, termasuk cara efektif membasmi masalah kutu kronik yang menjadi salah satu punca utama kematian kebanyakkan haiwan peliharaan semua.

jawapan firnena pets Soalan 2: Ebook? Apa dia ebook hah?

soalan umum firnena pets Jawapan: Ebook ialah buku digital yang dibaca melalui komputer. Bukan buku fizikal sebagaimana yang dijual di kedai atau boleh diposkan ke rumah. Penawar dan alat tersebut akan dihantar ke alamat yang anda beri, manakala ebook panduan akan dihantar ke email anda. Jadi; pastikan typing email anda adalah betul dan tepat supaya ebook boleh sampai.

jawapan firnena pets Soalan 3: kucing / arnab saya asyik dok menggaru selalu. Telinga dan badan banyak kurap. Boleh ubat ke?

soalan umum firnena pets Jawapan: Sudah tentu. Kurap dan pelbagai jenis penyakit kulit akan terhapus hari demi hari. Cuma perlu berikan saja penawar ni kepadanya. Tak ada masalah.

jawapan firnena pets Soalan 4: Bolehkah diberi kepada anak-anak kucing yang masih kecil? Kucing / haiwan mengandung?

soalan umum firnena pets Jawapan: jangan bagi kepada anak-anak yang sedang dalam penyusuan. Sebab peringkat 'sekecil' ini hanya sesuai / layak menerima zat dari susu ibu. Bagi menyelesaikan perkara ini, ibu (haiwan) mengandung, boleh diberi, amalkan penawar ini. Sebab, bila ibunya sihat, anak-anak dalam kandungan turut sama sihat. Kemudian bila lahir, ibu terbabit akan sudah siap-sedia dengan susu yang sihat - di mana anak-anaknya akan terima zat penawar firnena melalui cara ini. 'Ibu' haiwan di kategori dewasa, maka pastikan 1 dos selang 3 atau 4 hari.

Peringatan: jangan bertukus-lumus atau paksa bagi penawar ini kepada haiwan yang terlalu nazak sakitnya (seakan-akan sangat ketara akan mati).

Contoh: kategori yang hanya mampu terbaring, kaku tak bermaya. Sakit tahap ini sudah terlambat dan kalau dibagi juga penawar firnena, ia akan 'terkejut' dan akhirnya mati dengan lebih cepat. Apa yang boleh anda lakukan kalau haiwan kesayangan jadi begini; redha saja, baringkan ia di atas kain bersih (lembut selesa) dan biarkan ia ketemui ajalnya (jangan diganggu).

Oleh itu, adalah disarankan agar memiliki penawar kesihatan haiwan ini di kala si comel masih sihat kerana cara ini adalah terbaik: mempersiap-sedia dari 'sebarang kemungkinan' serta menunjukkan bahawa anda benar-benar sayang (ambil berat) terhadapnya.

Phone: 013-519 2701

Email: admin@firnena.compesanan firnena pets

Pesanan Pakej Firnena Kucing (a.k.a Firnena Pets)

Ikuti Langkah Di bawah untuk Cara Pembayaran:

pilihan bank firnena Bank-in RM40 ke akaun berikut:

CIMB Bank no. akaun: 860 187 3698
akaun pembayaran firnena pets Di atas nama: adrs Ent. (pengurusan)


Sila tulis memberitahu pesanan apa yg dibuat sini.


Maybank atau CIMB? Nyatakan RM pembayaran.


                          Waktu perlu di-nyatakan.


                          Tarikh perlu di-nyatakan.

*Maklumat Bagi Tujuan Penghantaran


Nama perlu di-isi.


Email perlu di-isi.Format tak sah.


no.Phone perlu di-isi.


ALAMAT perlu di-isi

Buat pembayaran terlebih dahulu - kemudian baru isi borang. Pakej Firnena Pets ialah RM40 sahaja. Harga tersebut sudah termasuk kos pos. Harga seluruh Malaysia: sama; Sabah dan Sarawak.

Tidak usah risau kalau ada terbuat silap - anda sentiasa boleh perbetulkan dengan pihak firnena, melalui email atau phone.

PASTIKAN semua maklumat adalah tepat. Semak 'typing' (ejaan huruf) email supaya ia betul. Ramai yang isi sambil lewa dan kemudian risau dan tertanya-tanya kenapa tiada jawapan dari Firnena? - email dari Firnena tidak akan sampai kalau 'typing' salah.

  1. Di bahagian Tajuk Pakej: pastikan tertulisnya 'Firnena Pet'. Selalunya sudah tersedia tulis di situ. (Kalau kosong, sila isikan.)

  2. Nama Bank: nyatakan bank mana satu pembayaran dibuat - Maybank atau CIMB? Hanya ada dua akaun sahaja Firnena sediakan bagi tujuan pembayaran dan tidak sepatutnya ruangan ini di-isi dengan akaun bank milik anda sendiri atau mana-mana bank yang bukan milik Firnena. Beritahu di sebelah: JUMLAH Pembayaran.

  3. Isikan dengan tepat Waktu dan Tarikh pembayaran tersebut dibuat. Sebaik saja buat pembayaran, harap beritahu Firnena dengan segera. (Rujuk bahagian hujung-kanan bawah komputer anda. Ikuti format waktu dan tarikh di situ untuk permudahkan isian.)

  4. Di bahagian Maklumat Bagi Tujuan Penghantaran, sila isikan maklumat diri dengan tepat supaya proses penghantaran jadi lancar dan cepat.

  5. Mahu pesan lebih dari 1 botol? Tulis jumlah botol yang ingin dipesan di belakang 'Firnena Pet' di bahagian Tajuk Pakej. Contoh kalau nak pesan 2 botol, maka ia jadi: Firnena Pet 2. Pastikan jumlah pembayaran tepat dengan jumlah botol. (2 botol = RM80.)

Semak semula sebelum menekan button 'Pesan' supaya tiada yang tersilap. Harap ikut panduan dengan betul. Mudah saja, bukan?

Tiada apa-apa charge tambahan. Harga serupa (berdasarkan jumlah kuantiti dipesan); seperti apa tertulis.

firnena pets smsPesanan SMS? || a. pilih berapa botol (1,2 atau 3)
b. bank-in Maybank atau CIMB? c. tarikh & jumlah pembayaran d. Nama, Alamat & phone

SMS maklumat berikut ke no: 013-519 2701pesanan firnena pets melalui sms

nota: jumlah bank-in adalah berdasarkan berapa botol dipesan. (kalau 1=RM40, 2=RM80, 3=RM110)

firnena pets paypal Atau permudah serta percepatkan pesanan dengan mengunakan Paypal (Malaysia sahaja):

Info: selepas pembayaran, anda akan segera dibawa ke web page download Ebook Panduan Firnena Kesihatan Kucing (dan Haiwan).

firnena pets paypal brunei singapore paypal orderingBRUNEI & Singapore Section

Penawar Firnena Pets

Notes: pertanyaan / info mengenai status pesanan, boleh rujuk dept. Product & Delivery: 013- 483 2415.

Pengurusan sertakan lebih dari 1 nombor adalah bertujuan untuk menjamin urusniaga pelanggan. (sekira no yg anda berurusan tidak memenuhi kepuasan hati, anda sentiasa mempunyai no. seterusnya untuk beritahu. Di mana akhir kata segala maklumat akan sampai jua ke pengetahuan pengurusan teratas.) Tetapi sangat disarankan kalau mengenai pesanan, gunakan no khas dept. Product & Delivery itu.

newsletter firnena pets

Subscribe Newsletter Firnena

Bagi memiliki tips-tips berkesan buat Si Comel. Email ringkas dari Firnena akan melengkapkan anda dengan pengetahuan berguna mengelakkan haiwan kesayangan dari diserang penyakit, serta me-maintain-kan kesihatannya sebaik mungkin!

Juga: bagi mengetahui harga diskaun (potongan harga istimewa) dari pengurusan Firnena - terutama kepada anda yang memiliki banyak kucing / haiwan peliharaan, harus tahu tentang offering ni. Dijemput subscribe:

Nama:
Nama perlu di-isi.

Email:
Email perlu di-isi.Format tak sah.