Tuesday, 17 July, 2018 symbol
1st page

firnena's facebook speciaL


Bagaimana Mencipta Pendapatan Lumayan Melalui Facebook?

Dengan firnena's facebook special, anda akan dilatih secara praktikal melakukan tugasan; berpandukan model sebenar (real) milik firnena.

Penjelasan: menggunakan cara ini, anda akan straight away (terus saja) layak menerima income - hasil dari melakukan tugasan tersebut. Bermakna: di kala belajar, anda sedang menuju ke arah penerimaan pendapatan (milik anda) - secara real!

Pic. menunjukkan campaign facebook ads yg sukses(!) dikendalikan firnena & partner.

Itu antara keistimewaan firnena's facebook special - kerana sudah tersedia segala macam material hangat (di pasaran); bagi membolehkan anda dengan mudah dan pantas menerima pendapatan lumayan. Hanya perlu ikut step by step; panduan tersedia. Sudah tersusun rapi, kemas - untuk anda mudah memahami.

Manfaat selanjutnya: praktikal ini BOLEH - di-implementasi ke atas apa jua product (lain yg ada), mahupun terhadap bisnes milik sendiri.

Berdasarkan paparan pic-pic. yg ada sini, anda boleh lihat betapa 'menyeluruh'nya penglibatan firnena di dalam facebook melakukan tugasan. Dan Ya: sukses menghasilkan wang!


Jadikan Website dan Facebook Bersama(!) Menghasilkan Wang $$$.

'Teknik firnena: Integrasi Website' - chapter 6; akan membuatkan segalanya bertambah menarik kerana: ia akan menjadikan kerjasama facebook dan website (milik anda, kalau ada) - smooth (lancar) dalam usaha menghasilkan wang.

Ia seperti membuat saluran (pengaliran wang masuk) dari facebook ke website, dari website ke facebook; serasi. Di

facebook - RM1,250     website - RM2,450

Beginilah serba-sedikit pembayang income yg bakal dimiliki; apabila melaksana teknik (mahal) yg firnena bakal serahkan ini.

Menghasilkan income melalui website; adalah sesuatu yg ramai terlepas pandang; setelah tertarik (dan terpengaruh) dengan tawaran membuat duit melalui facebook (dari pihak lain).

Saya di sini bukan untuk membicara tentang pihak atau tawaran lain, tetapi untuk beritahu anda straight and clear: ramai juga pihak yg mengaku pakar facebook itu - tidak ketahuan tentang topik ini. Kerana teknik firnena kombinasi website dan facebook ini - merupakan kategori advance learning.

Advance Learning boleh juga diterjemah kepada 'takut nak belajar' bagi masyarakat kita (jangan maraaa.....) Itulah sebabnya ramai yg tinggalkan (atau menjauhi) subjek ini, lalu menggunakan kaedah yg lebih 'ringan' dan selamat dirasai.

Advance learning itu menjadi takut jikalau ia dipersembahkan dengan salah. Di tangan pihak yg benar mengerti serta faham - akan membuatkan ia jadi mudah + menarik dipelajari. Sedar tak sedar, tahukah anda tugasan di perenggan pertama webpage ini lagi (di sudut Penjelasan); sudahpun dikategori sebagai 'advance learning'?

Cuba renungkan sejenak - siapa selain firnena yg akan menawarkan konsep pelajari berpandukan model tugasan sebenar? ... seterusnya diakhiri dengan serta-merta layak menerima income?(!) ... Sedarkah anda itu sebenarnya lebih ke arah profesional? (So; FAHAM ka?... apa diberitahu setakat ini? ... Takut-kah?.. Ambil masa, tanya diri.)

Sejauh mana anda 'advance' sekalipun; firnena senantiasa di hadapan; mengatakan 'mari, mari, mari' - memberi semangat mahukan anda berjaya, melaksana.

Walaubagaimana pun: teknik firnena's facebook special tetap mengenai urusniaga menghasilkan wang berkaitan facebook keseluruhannya. Dan; apa yg pihak lain kenakan (charge) harga beribu (mahal) - akan diperkenankan kepada anda melalui sini...(!)

Purata penghasilan wang antara facebook dan website, dapat dipecah banding seperti berikut:

Facebook - 20%       Website - 80%

Jadi, urusniaga yg mengambil berat terhadap facebook sahaja dan berharap dapat mencapai target keuntungan se-maksimum boleh, adalah salah! Bagaimana mempunyai website yg berupaya menghasilkan profit 80% seperti yg disebut itu?... Tentu sekali melalui firnena's facebook special.

Akan tetapi kalau dicantumkan - hasilannya meningkat berkali ganda(!) dan carta perbandingan yg disebut sini tidak lagi sesuai dijadikan rujukan. (Ia kategori profesionalism, melangkau advance learning - bagi mengetahui mathematical perbandingan tahap ini.)


Perhatikan: gambarajah ini merupakan salah satu campaign fb ads di antara paling berjaya pernah ada (sejarah) terutama di sudut website. Maklumat hasil tugasan telah jelas memberitahu, terpampang. Fokus utama ialah pencapaian 'Clicks'-nya. (Harap maklum tiada sebarang edit terhadap pic. ini.)



Tentang Page Likes - Penting bagi Menjana Income?

Sebagai pelanggan firnena's facebook special: anda akan diberi akses kepada aturcara khas (setting) mengendalikan facebook page(s) bertujuan menjadikan ia sesuai dengan konsep yg diniaga / dimahukan.

Dengan pencapaian 10.137% - menjadikan ia sebagai campaign Page Likes yg tiada tara bandingannya. Sukses! (tahap tertinggi.) Ia melalui zaman upgrade facebook; silih berganti (tahun demi tahun) dan masih!... kekal bertahan. (Berjaya.)

i. Perlu diketahui bahawasa; campaign fb itu berbeza-beza, dan tidak boleh dianggap semuanya SAMA saja. Tentang Page Likes - anda kena tahu kenapa anda mahukan Page anda menraih Like? Perlukah? Kalau perlu; untuk apa? Adakah anda rasa campaign Page Likes berupaya menghasilkan pendapatan Lumayan - sepertimana campaign Website?

ii. Kaji-selidik terlebih dahulu, memastikan 'kalau dah nak buat tu; baik buat betul-betul. Bersungguh.' Terutama tentang mendapatkan Page Likes - di mana ia merupakan 'reputasi' sesebuah fb page itu. (Juga; reputasi utama Facebook.com itu sendiri - mewakili segala Like keseluruhan.)

Namun: anda mesti faham kenapa(?) - banyak fb page yg kadar Likes-nya tinggi melambung tetapi tidak bererti... Gagal dalam menghasilkan $$$. Kalau ada pun; tidak setanding dengan Likes-nya yg banyak. Mengapa ini berlaku?

iii. Subjek Page Likes merupakan sesuatu yg agak rumit / kompleks dan memerlukan study terperinci (advance learning). Yg ini, kita biarkan content (chapter 8) firnena's facebook special menerangkannya, memberitahu.

Warning: begitu ramai tiada pengetahuan tentang subjek ini. Kemudian membazirkan $$$ terhadapnya - tanpa disedari! (dapat melambung Likes tapi... tak ada makna.)

firnena's facebook series (mini-e)

   

Ketahui info khas

(yg tidak boleh diceritakan sini secara umum) dengan memiliki mini ebook ini percuma. Isi-kan nama dan emaiL ke dalam kotak maklumat diminta, kemudian akan segera dibawa ke webpage akses (Download).