Saturday, 30 May, 2020

firnena's facebook speciaL


Mencipta Pendapatan Lumayan Melalui Facebook.

Tepat sekali. Mengapa begitu konfiden saya berkata begini? Sebab: sudah berapa lama firnena berada di facebook? ... (???).

Jawapan: sejak facebook MULA bertapak di Malaysia, operasi. Bahkan, firnena sudah lama selesa mencipta income di OnLine - sebelum kehadiran facebook lagi! (Siasat sendiri untuk puas hati.)


Pic. ini salah satu simpanan; bukti pembabitan (layout facebook di waktu-waktu dulu).

Bagaimana pula Saya (anda) boleh menghasilkan income di facebook?

Baiklah, fokus utama adalah mengenai Anda. Jadi, sini diberi sedikit huraian mengenai pakej firnena facebook special ini.

i. Anda sudah mempunyai calon product untuk diniagakan? Kalau ada, anda boleh terus jump-start melakukan teknik yg ada dalam ebook ini bagi memastikan product anda itu berupaya menghasilkan wang.

ii. Ada bisnes / perniagaan sendiri? Kalau ya, sudah tiba masanya anda mengetahui teknik tradisional milik firnena ini untuk di-implementasi ke dalam bisnes anda. Sebab: tidak kira sama ada bisnes anda sudah maju atau tidak, teknik firnena ini 'rentaknya' adalah membantu menghasilkan wang. Jadi; sekiranya sudah maju - akan menambahkan lagi pendapatan. Kalau tidak - akan membuatkan ia menjadi maju. (Silap haribulan; akan mengatasi bisnes maju lain - yg tiada teknik ini dalam simpanan!)

Pic. memaparkan 'impact' (kesan hebat) dalam menguruskan sesebuah tugasan - menarik pelawat, pelanggan dan seterusnya pendapatan.

Product (sahaja) dan Bisnes (sendiri): Lain. Bezanya begini:

Product: katakanlah anda meniagakan product orang lain (kutip komisen), maka anda TAHU bagaimana mahu niagakan product itu, menjadikan penerimaan komisen anda - Lumayan. (Ibarat: anda kutip product orang sana-sini, kemudian gunakan teknik ini untuk memastikan setiap product pilihan anda itu - menghasilkan wang, komisen.)

Bisnes: semua profit (keuntungan) milik anda. Teknik yg akan berupaya membuatkan anda tahu - mana salah mana silap; bagi mengelakkan rugi. Termasuk membuatkan saban hari menjadi bertambah sayang dan sayang terhadap bisnes sendiri, kerana ia semakin hari semakin terbukti berupaya menghasilkan wang, keuntungan.

Pic. tugasan yg ada semuanya real - record detik-detik firnena menguruskan facebook. Bertujuan supaya anda jelas memahami dan ketahuan.

Tak Ada sebarang Product mahupun Bisnes? (Tangan kosong?)

Maka teknik ini memang sesuai untuk Anda! - sebab ia akan membekalkan anda dengan Product dan Bisnes; yg akan membantu anda bermula segera - menghasilkan wang!

a. Menyediakan anda dengan Product Digital - khas untuk menghasilkan wang di sektor OnLine.

b. Menyediakan anda dengan Product Fizikal - khas untuk menghasilkan wang di sudut OffLine.

Dan kedua-dua product OnLine dan OffLine itu - terbukti mampu; berupaya menghasilkan wang!

Kerana ia sudah menjadi pilihan ramai selama bertahun di pasaran. Sah. (Guarantee.) Ini membuatkan anda senang nak cipta profit (duit) meniagakan product-product tersebut: menggunakan teknik firnena's facebook special ini!

Gabungan material hebat yg seterusnya akan mendorong anda mengimpikan Bisnes Sendiri. Bagaimana? ... dengan melihat wang, profit (duit) memasuki akaun setiap hari, dari masa ke semasa, berterusan, stabil, tanpa henti. Kemasukan duit mencurah-curah ke dalam akaun + penyata bank (milik sendiri) - akan mendorong seseorang itu untuk menjadikan urusan tersebut rasmi. Bayangkan pendapatan anda sebulan untuk setiap product, begini:

RM900 Product A     RM600 Product B    RM760 Product C

Rasmi maksud saya; komited (tumpuan serius). Serta mempunyai kelengkapan bisnes / urusniaga yg akan membolehkan anda menumpukan diri terhadap subjek: bagaimana untuk menjadikan ia bertambah (duit); lagi dan lagi...(?) Di kala orang lain masih berteka-teki (dan berangan); anda sudahpun selesa berada di tahap lain (hadapan). Berapa banyak income masuk (sama ada bulanan, mingguan atau harian) - anda sendiri tentukan!

Pic. menunjukkan teknik firnena dlm tugasan menraih Page Likes.

firnena's facebook special, antara kelebihan memiliki:

Anda akan tahu menggunakan Wang (Duit) itu untuk Apa...(?) Dari perolehan pendapatan RM2-3k itu, anda tahu bagaimana nak gunakan menjadikan ia RM6-9k pula; bertambah.) Yes. Benar. Berpandukan teknik mudah tetapi agak powerful ini, anda mempunyai pengetahuan untuk meluaskan lagi cabang penerimaan pendapatan. (Dengan penyata bank dan akaun yg positif - anda layak membuat pinjaman bank.)

Tapi itu tidak perlu... (pinjaman, kalau anda tidak mahu). Kerana melalui firnena's facebook special - anda akan dibawa kepada kelengkapan-kelengkapan advance (seterusnya) - yg akan membolehkan keinginan anda mahu RM2-3k itu bertambah menjadi RM6-9k pula; Lancar! Tanpa perlu dibebani apa-apa perkara menyusahkan (seperti pinjaman... bank).

+ menjadikan pendapatan yg diusahakan; Berterusan & Stabil.

Seringkali banyak peniaga asyik mengambil contoh bisnes milik pihak lain; berbanding Sendiri Punya(!) - untuk Yakinkan Anda (membeli).

Firnena?? ... Tidak Perlu. Kerana firnena mempunyai milik sendiri - untuk dijadikan contoh; meyakinkan Anda.

Berpandukan Model Bisnes yg terbukti inilah - yg akan mengajar anda secara Realistik: bagaimana menghasilkan wang secara step by step, tersusun, kemas dan sistematik. Mudah dipelajari dan faham - oleh setiap golongan / lapisan masyarakat.

Boleh dikatakan - Anda mempunyai SEGALANYA untuk segera bermula mencipta Pendapatan di facebook. Sama ada anda punyai product, bisnes sendiri ataupun tiada - firnena's facebook special: SESUAI untuk Anda!

Pic-pic. paparan juga menyatakan yg anda tidak perlu bersusah-payah fikir bagaimana atau apa. Hanya perlu ikut saja plan tugasan sedia ada yg sudah terbukti berjaya.

Kesimpulannya: firnena's facebook special sesuai untuk SEMUA.

Oleh itu, APA DITUNGGU LAGI? Selama ini anda mengimpikan sesuatu yg boleh membuat duit untuk anda... dan kini; terbentang depan mata sesuatu yg terbukti senang jual, berkualiti tinggi, tiada komplen (kerana pelanggan yg membeli - suka!)

+ disusuli pula dengan teknik tradisional khas yg akan membuatkan ia bertambah-tambah laris (laku!), sedangkan ia sudahpun sedia laris, semulajadi. Tak buat apa pun ia akan mudah terjual (menghasilkan wang untuk anda), apatah lagi kalau di-implementasi (dipraktik) teknik berkesan firnena's facebook special ini! Ibarat kita akan push push push sesuatu yg sudah sedia senang nak jual(!)

Teknik Tradisional bermaksud; bagaimana jua facebook dilanda upgrade, perubahan sistem, setting atau policy sekalipun - tidak akan menggugat hasilan pendapatan anda. Teknik firnena berasaskan struktur apa yg diperlu (penting) dalam setiap perniagaan - turun temurun. Solid.

Jadi, di mana kekurangannya lagi yg ada sini??? (berbanding tempat / tawaran lain). Itulah sebabnya trademark firnena bertahan sejak dulu, kini dan selamanya - kerana ia sentiasa memikirkan keutamaan (kehendak & keperluan) pelanggan (Anda) dalam setiap product yg dihasil. (Sekali lagi; dipersila untuk check sendiri mengenai firnena selama ini.)


Pelajarilah daripada yg Terbaik - untuk benar pasti memiliki apa yg di-impi.

Firnena di sini, menawarkan sesuatu yg mahal, tetapi dijadikan berpatutan (mampu milik) hanya kerana memikirkan Anda. Dengan itu; jadikan impian menghasilkan Pendapatan Lumayan suatu kenyataan dengan memilikinya SEKARANG:

pesan pakej firnena facebook special firnena's facebook speciaL Klik Sini.


Pengesahan     3RPBD